Ada Function Menarik

lensamaya Filed Under:
Assalam...(Salam Sejahtera)

Semalam aku dapat sms dari kawan best dalam dunia fotografi...ada function best katanya kat Johor Bahru...so..aku teruskan membaca dan hasilnya....ada ujibakat untuk dunia muzik (iCon muzik) kat Restoran Mak Limah Kampung Melayu Majidee JB dari kul 3pm sampai 9pm di bawah anjuran iCon...dan juga ada final model selection kat Giant Plentong kul 5pm sampai 8pm (kedua-dua aktiviti ini berlangsung pada 06 februari 2010)oooo... esok la tu yek......menarik jugak kedua-dua function nih...aku akan pergi tengok dan bawak kamera aku yang "murah" ni untuk buat shoot kat mana2 yang berkenan...so,kepada anda yang takder aktiviti meng"shoot" foto untuk hari esok(sabtu) bleh la turun jenguk2...kalu dapat jumpa aku kat sana...tegur2 la yek...bleh kongsi2 pengalaman dan bertukar2 idea...dan...kalu ada bakat dalam bidang muzik&nak test bakat pun dipersilakan...ok..tu jek untuk hari ni..sibuk sket arini ('',)....arigato...

|
Reactions: 

0 Responses to "Ada Function Menarik"

Post a Comment