Gambar yang perlu korang study..heheheh

lensamaya Filed Under:
Assalam...
Ok...kali nie kita cuba lihat gambar nih...korang yang dah terrer...takde masalah kot..tapi..yang baru belajar setting Aperture dan Shutter speed....cuba2 la tengok dengan jelas kedua2 setting ini di "mainkan"



 


  





 

Sekian dulu untuk kali nih......wassalam...

|
Reactions: 
lensamaya Filed Under:
Assalam...
Arini aku nak post beberapa gambar untuk "possing" yang biasa orang buat tetapi perlukan "angle" dan "setting " yang normal....agar korang bleh buat lebih cantik dan best dari nih...

 

  

  

Selamat mencuba...(ni model amatur k..kalu korang ada model pro...bleh possing lagi maut punyer...)

|
Reactions: 

Koleksi Peribadi...

lensamaya Filed Under: Labels:foto, photo, lens, lensa, gambar, picture ,

|
Reactions: 

Ada Function Menarik

lensamaya Filed Under:
Assalam...(Salam Sejahtera)

Semalam aku dapat sms dari kawan best dalam dunia fotografi...ada function best katanya kat Johor Bahru...so..aku teruskan membaca dan hasilnya....ada ujibakat untuk dunia muzik (iCon muzik) kat Restoran Mak Limah Kampung Melayu Majidee JB dari kul 3pm sampai 9pm di bawah anjuran iCon...dan juga ada final model selection kat Giant Plentong kul 5pm sampai 8pm (kedua-dua aktiviti ini berlangsung pada 06 februari 2010)oooo... esok la tu yek......menarik jugak kedua-dua function nih...aku akan pergi tengok dan bawak kamera aku yang "murah" ni untuk buat shoot kat mana2 yang berkenan...so,kepada anda yang takder aktiviti meng"shoot" foto untuk hari esok(sabtu) bleh la turun jenguk2...kalu dapat jumpa aku kat sana...tegur2 la yek...bleh kongsi2 pengalaman dan bertukar2 idea...dan...kalu ada bakat dalam bidang muzik&nak test bakat pun dipersilakan...ok..tu jek untuk hari ni..sibuk sket arini ('',)....arigato...

|
Reactions: